top of page
Behandeling van je paard
Een behandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Het is prettig als je aanwezig bent, in elk geval de eerste keer. Een paard zonder zweet, urine, mest of modder op zijn lijf werkt fijner! Ik doe wat voor het paard op dat moment het beste is; ik bepaal niet vooraf of het een myo-fascial release behandeling, sportmassage of Masterson Method-sessie is maar combineer al mijn vaardigheden. Mijn behandeling is holistisch en kan ook advies over zadel, voeten en voeding behelzen, en/of tips voor de ruiter.
 
Kosten
Een behandeling kost € 70,- exclusief reiskosten. Een prijsopgave op maat voor een behandeling of workshop kun je aanvragen via een mailtje of whapsapp. Vanaf 1 april 2024 is het ook mogelijk een oogfoto met analyse aan te vragen, als onderdeel van de behandeling. Een ooganalyse met advies kost € 40.

Centered Riding / Ruitercoaching
Begeleiding in houding & zit en/of het werken aan onzekerheden en angst op of naast je paard, kost € 30,- per sessie. Een les of sessie duurt ca 45 minuten. 

Coaching zonder paard
Afspraken voor coaching zonder paard worden altijd op maat gemaakt, afhankelijk van de hulpvraag.

Weersomstandigheden
Overdreven weersomstandigheden (richting vriespunt of juist tropisch, orkanen) vragen om overleg. Kan het paard goed genoeg met de omstandigheden omgaan zodat een behandeling zin heeft? Of is het beter om te verzetten? 

Workshop 'Paardenmassage 1.0'
: verschillende veilige massagetechnieken voor de grootste spiergroepen van het paard, om hem zo te ondersteunen in het werk. Leuk om eens te organiseren bij jou op stal! Duur: 2,5 tot 3 uur. 

Workshop 'In de houding': training en ontspanning van de spieren die het dichtst om het skelet zitten en een belangrijke rol spelen bij houding, balans en proprioceptie (lichaamsbewustzijn). Duur: 2,5 tot maximaal 3 uur. 
 
E : ellisbuis@hotmail.com
M : 06-43982389 (graag via whatsapp)
Via Facebook Messenger 
bottom of page