top of page

Coaching voor paardenmensen

Een coach voor paardenmensen. Of beter gezegd: een coach voor mensen die zoeken naar rust, herstel en ontspanning in de samenwerking met hun paard. Niet door rijtechnische of grondwerklessen, daarin zijn veel goede instructeurs te vinden. Wel door te onderzoeken wat jij zelf in het verhaal van jullie samen meebrengt.  

Want je kent de uitspraak vast: "mijn paard spiegelt me heel erg!". Wat is er dan mooier dan te werken aan het beeld dat het paard laat zien: jij.

 

Heb je invloed op alles wat je paard doet? Waar hij zijn benen zet? Hoe spannend hij die hoek vindt? Of hij zeker weten die sprong gaat nemen? Nee.

 

Je hebt wél invloed op jezelf. Wat jouw lichaam en geest op je paard overbrengen. Welke ervaringen in jouw lichaam vast zijn gaan zitten. Of jij je laat beïnvloeden door toeschouwers met een mening. Wat jij meeneemt uit je dagelijks leven naar je stal, je paard en jullie tijd samen. Je onzekerheid, angst, vragen, stress, onbalans en uitdagingen. Het beeld dat je laat zien aan je spiegel op vier benen. 

Met technieken uit onder andere oplossingsgericht coachen en de polyvagaal theorie (de watte???), gecombineerd met een gezonde dosis humor en realisme gaan we aan de slag met jou op, naast, bij of zonder je paard. Je zult versteld staan van wat je eigenlijk al wist en kon, maar wat alleen nog even boven water moest worden gehaald.

Ik ben benieuwd naar je!

BC_01669_015.jpg
bottom of page