top of page

Coaching voor paardenmensen

Een coach voor paardenmensen. Of beter gezegd: een coach voor mensen die zoeken naar rust, herstel en ontspanning in de samenwerking met hun paard. Niet door rijtechnische of grondwerklessen, daarin zijn veel goede instructeurs te vinden.

Wel door te onderzoeken wat jij zelf in het verhaal van jullie samen meebrengt.  

Dat kan gaan over mentale uitdagingen met je paard, zoals angst, onzekerheid, richtingloos voelen, dromen zijn verloren. Maar ook fysieke puzzels in je lijf, je houding, je zit. Misschien zitten in jouw lichaam wel blokkades waardoor je paard minder goed en vrij kan bewegen? 

Heb je invloed op alles wat je paard doet? Waar hij zijn benen zet? Hoe spannend hij die hoek vindt? Of hij zeker weten die sprong gaat nemen? Nee.

Je hebt wél invloed op jezelf. Wat jouw lichaam en geest op je paard overbrengen. Welke ervaringen in jouw lichaam vast zijn gaan zitten.

Wat jij meeneemt uit je dagelijks leven naar je stal, je paard en jullie tijd samen. Je onzekerheid, angst, vragen, stress, onbalans en uitdagingen. Het beeld dat je laat zien aan je spiegel op vier benen. 

Ik werk als Ruitercoach aan je mentale versterking, en als Centered Riding instructeur level I aan je fysieke uitdagingen. En zo gaat er een wereld (opnieuw) voor jou en je paard open! 

BC_01669_015_edited.png
bottom of page